Asfalttialan palautepäivät 2015 – kiitos järjestäjille!

marras 15, 2015 | Yleinen | 0 Kommenttia

Asfalttialan palautepäivät oli ja meni. Kiitos taas kerran Infra Ry:lle, joka vuosittain järjestää alan keskeisimmän tapahtuman päällystyskauden päätteeksi. Hyvää konseptia on mielestäni turha lähteä muuttamaan pelkästään muuttamisen ilosta! Kiitos Heikki, Tarja ja muut järjestäjät tästä tapahtumasta. Arkisten videoneuvottelujen ja virtuaalipalaverien lisäksi on tärkeää nähdä kollegoja kasvotusten ja jutella myös ilman mikkejä ja kameroita. Kommunikointi on kenties tällöin aidompaa ja syvempää, mutta jossain mielessä varmaankin myös vanhanaikaisempaa. Toivottavasti tähän tapahtumaan ei kuitenkaan tulevaisuudessakaan voi osallistua virtuaalisesti 🙂

Oli taas mukava nähdä tuttuja, viettää iltaa hyvässä seurassa, syödä ja juoda hyvin sekä herätä aamulla valmiiseen aamupalapöytään. Laivan lipuessa hitaasti saariston läpi kauniiseen Tukholmaan tuntuu aina yhtä hyvältä. Tällä kertaa en palaa takaisin perinteistä reittiä, vaan yhdistän risteilyyn viikonloppuloman täällä Ruotsissa.

Nyt sunnuntaina istun Starbucksissa Söderillä ja ihmettelen rauhallista mutta silti energistä ilmapiiriä. Muutama tunti vielä lennon lähtöön. Nuoret (nörtti)miehet ovat kokoontuneet työn merkeissä pitämään palaveria, siis sunnuntaina! Kaikilla fiikkaajilla on edessään iBook tai iPhone, verkko toimii moitteettomasti eikä musiikkikaan ole liian kovalla. Mukava työympäristö! Espresso on hyvää ja Loka-vesikin näyttää puhtaalta 🙂 Lite bättre -meininki on täällä niin totta! Kahvissakin on jo joulumausteet.

Ilmapiiri on kahvilassa niin viihtyisä, että melkein unohdun mukavalle sohvalle lueskelemaan hyvää kirjaa. (Näin käy usein, kun on hiukan liikaa aikaa.) Pienellä kiireellä kerään matkatavarani ja matkustan Slussenista täpötäydellä metrolla T-Centraaliin ja sieltä kevyellä hölkällä Arlanda Express -junaan. Onneksi reitti on tuttu. Täällä junassakin verkko toimii hyvin, ja juna on paitsi nopea niin myös siisti ja hiljainen.

Arlandan lentoasemalla ei ole ruuhkaa. Turvatarkastus hoituu nopeasti ja paluulennon kuulutukset kaikuvat tyhjässä terminaalissa. Liikenne sujuu hyvin! Toivottavasti jatkossakin Tukholmasta voi lentää suoraan Tampereelle!

0 kommenttia

Lähetä kommentti